afbeelding Administratiekantoor MEAND

Diensten

Financiƫle administratie

Hierbij wordt de gehele boekhouding verwerkt inclusief crediteuren en debiteurenbeheer. Het verzenden van aanmaningen is ook mogelijk. Het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen kan ook prima voor u worden uitgevoerd.

Aangiften

Uiteraard horen het verrichten van Loonbelasting, Inkomstenbelasting, Omzetbelasting en Vennootschapsbelasting ook tot de werkzaamheden waarmee Meand u van dienst kan zijn.

Loonadministratie

De loonadministratie wordt voor u uitgevoerd volgens de vereiste voorschriften. De loonmutaties en journaalposten worden verwerkt en gecontroleerd. De salarisbetalingen en loonbelastingaangiften worden ook voor u verricht. Natuurlijk worden eventuele bezwaarschriften ook afgehandeld. U ontvangt de loonstroken en jaaropgaven en jaarwerk op aanvraag.

Budgetten

U kunt uw budgetten ook gerust aan het bedrijf overlaten. Deze worden uiterst efficiƫnt met Excel voor u uitgevoerd hierdoor heeft u geen omkijken naar extra of ingewikkelde taken. Door het gebruik van budgetten wordt u kostenbewuster, werkt verspilling tegen en kunt eerder ingrijpen in uw werk of productieprocessen.